Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور بیمه‌شدگان سازمان تامین اجتماعی گفت: کارت دانشجویی معتبر، مدرک تشخیص دانشجو و مورد استناد برای ثبت‌نام بیمه دانشجویی بوده و ترک‌تحصیل‌کرده‌ها نمی‌توانند از این طرح استفاده کنند.

مهدی شکوری در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی ایران اکونومیست افزود: این دانشجویان (ترک تحصیل‌کرده‌ها) می‌توانند به صورت خوداظهاری طبق ضوابط بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد بیمه شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تمامی مراحل ثبت نام بیمه دانشجویان نیز به صورت غیرحضوری و از طریق سامانه خدمات غیرحضوری تأمین اجتماعی به نشانی es.tamin.ir انجام می‌شود و در سامانه راهنمای عقد قرارداد بیمه دانشجوئی بارگذاری شده و قابل مشاهده و بهره‌برداری است.

مدیرکل امور بیمه‌شدگان سازمان تامین اجتماعی اظهارداشت: در صورت درخواست استفاده از خدمات درمانی هم باید سرانه درمان به ازای هر فرد پرداخت ‌شود؛ در سال ۱۴۰۱ میزان سرانه درمان ۹۲ هزار تومان تعیین شده است.

تاثیر نوع دانشگاه یا مقطع تحصیلی در بیمه دانشجویی 

شکوری در ادامه در پاسخ به این پرسش که آیا نوع دانشگاه یا مقطع تحصیلی در بیمه دانشجویی موثر است؟ گفت: تمامی دانشجویان در تمامی مقاطع تحصیلی، در هر یک از دانشگاه‌ها، مراکز و موسسات آموزش عالی کشور دارای مجوز از مراجع ذیصلاح، می‌توانند از بیمه دانشجویی استفاده کنند.

این مسئول همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر پوشش والدین از طریق این طرح نیز عنوان کرد: در صورتی که سن پدر از شصت و سن مادر از پنجاه و پنج سال بیشتر باشد یا به تشخیص کمیسیون‌های پزشکی موضوع قانون تأمین اجتماعی "ازکارافتاده" باشند و معاش آنها توسط بیمه‌شده تأمین و مستمری دریافت نکنند؛ پس از بررسی و تایید موضوع توسط شعبه ذیربط امکان تحت پوشش قرار گرفتن به عنوان "بیمه‌شده تبعی" را خواهند داشت.

به گزارش ایران اکونومیست، بیمه دانشجویی تامین اجتماعی ذیل طرح «بیمه فراگیر خانواده ایرانی» با سه نرخ ١٢ درصد، ١۴ و ١٨ درصد ارائه می‌شود و دانشجویان با پرداخت به ترتیب ۵١٨، ۶٠۴ و ٧٧٧ هزار تومان می‌توانند تحت پوشش بیمه‌های سازمان تأمین اجتماعی قرار گیرند.

نرخ پرداخت حق بیمه ۱۴ درصد (۱۲درصد سهم بیمه‌شده + ۲درصد کمک دولت)، تعهدات بازنشستگی و فوت بعد از این دوره (بازنشستگی) را شامل می‌شود. نرخ پرداخت حق بیمه ۱۶ درصد نیز که در حقیقت شامل ۱۴ درصد سهم بیمه‌شده به‌علاوه ۲درصد کمک دولت است، تعهدات بازنشستگی، فوت، قبل و بعد از بازنشستگی را دربرخواهد گرفت. کامل‌ترین نرخ پرداخت حق بیمه (۲۰ درصد) نیز که شامل ۱۸ درصد سهم بیمه‌شده به همراه ۲درصد کمک دولت است، تعهدات مربوط به بازنشستگی، فوت و ازکارافتادگی را تحت پوشش قرار می‌دهد.

شرط سنی برای استفاده از این طرح نیز ۱۸ تا ۵۰ (سال تمام) است. دانشجویان بیش از ۵۰ سال باید معادل مازاد سنی سابقه بیمه‌پردازی قبلی داشته باشند؛ در صورتی که دانشجو (متقاضی) دارای ۱۰ سال سابقه قبلی باشد از شرط سنی معاف خواهد شد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: سازمان تامین اجتماعی ، دانشجو ، اختصاصی ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی دانشجو اختصاصی ایرنا بیمه دانشجویی تامین اجتماعی بیمه شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۲۶۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۹ درصد فقرا از شاغلین سابق و امروز هستند

آفتاب‌‌نیوز :

فرشاد مؤمنی، استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی، ضمن هشدار نسبت به وضعیت صندوق‌های بازنشستگی کشور با بیان اینکه اگر شیوه‌های فعلی اصلاح نشوند، چالش‌های بزرگتری در راه هستند، گفت: «در نظام تصمیم‌گیری ما افرادی هستند که شخصاً آدم‌های محترمی هستند، اما صلاحیت تخصصی در زمینه اقتصاد توسعه ندارند. آن‌ها با مافیای رسانه‌ای شان از ضعف اندیشه‌ای افراد کارشناس استفاده می‌کنند و می‌گویند ما را با کشور‌های صنعتی مقایسه می‌کنند و می‌گویند آن‌ها هم اصلاحات پارامتریک و افزایش سن بازنشستگی هم دارند. ولی نمی‌گویند نرخ مشارکت نیروی کار در آن کشور‌ها بین ۷۰ تا ۸۰ درصد است.»

فرشاد مؤمنی گفت: «مرکز آمار گزارشی منتشر کرده و می‌گوید از کل جمعیت فقیر ایران ۸۹ درصد شان شاغلین سابق و لاحق هستند، این عدد تکان‌دهنده است! یعنی بیکار نیستند، ولی شغل‌هایی دارند که از نظر بازدهی درآمدی، قادر به تکافوی حداقل نیاز‌های اساسی‌شان نیست.»

اگر شما از کلام پیامبر می‌فهمید که فقر از هر دری که وارد می‌شود ایمان از آن در خارج می‌شود، ماجرای تحمیل ایمان با زور را کنار بگذارید و ریشه‌های اصلی مساله را بفهمید!

بیش از ۵ سال است که می‌گوییم که گزارش‌های رسمی که منتشر شده حکایت از این دارد که به سوی یک روند قهقرایی به سمت فقر دائما رو به افزایش و عقب ماندگی دائما رو به افزایش حرکت می‌کنیم. شاخص‌های بهره وری کل عوامل تولید و روند‌ها و شاخص پیچیدگی اقتصادی و رابطه مبادله، از ناتوانی فزاینده سیستمی برای مواجهه خردورزانه و موثر با مساله فقر حکایت می‌کند.

منبع: سایت جماران

دیگر خبرها

  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی در سال ۱۴۰۲
  • حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ‌ وزارت تعاون در چهارمحال و بختیاری ۴۵۰۰ میلیارد تومان است
  • ​بیمه شدگان تامین اجتماعی فورا بخوانند
  • تاثیر افزایش دستمزدها در رشد تعداد بیمه‌شدگان
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی / همسان‌سازی یا افزایش حقوق کدامیک مهم‌ترند؟
  • سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند
  • ۸۹ درصد فقرا از شاغلین سابق و امروز هستند