Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد  - مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی و معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تفاهم‌نامه‌ای را در زمینه طرح بیمه دانشجویی برای دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی امضا کردند. دکتر میرهاشم موسوی گفت: بخش قابل‌توجهی از مردم نسبت به مزایای طرح بیمه دانشجویان اطلاع کافی ندارند. میزان رشد بیمه دانشجویی در 9 ماهه اخیر، نسبت به میزان رشد شش ماهه اول سال 1400، بیش از پنج برابر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، دکتر میرهاشم موسوی، مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی در جلسه امضای تفاهم‌نامه با وزارت بهداشت، اظهار داشت: از همکاری و همراهی وزارت بهداشت و معاونت فرهنگی و دانشجویی این وزارتخانه در زمینه توسعه بیمه دانشجویان تشکر می‌کنیم. تفاهم‌نامه امروز گامی مهم در جهت توسعه و ترویج بیمه پایه در سطح کشور به عنوان یک حق همگانی است.

دکتر موسوی افزود: بسیاری از افراد جامعه امروز افسوس گذشته را می‌‎خورند که چرا در سنوات گذشته بیمه‌پردازی منظم نداشته‌اند و امروز فرصت تکمیل سوابق بیمه‌ای خود را از دست داده‌اند. با وجود درخواست‌های فراوان، مطابق قانون تأمین‌اجتماعی امکان احیای سوابق و بیمه‌پردازی برای سنوات قبل وجود ندارد. امروز اما این امکان برای دانشجویان فراهم شده تا بتوانند سنوات تحصیل خود را به سابقه بیمه تبدیل و در آینده از مزایای آن استفاده کنند.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی با اشاره به تکلیف حاکمیت برای توسعه بیمه‌های پایه، گفت: در مدت اخیر اقدامات و تلاش‌های زیادی برای توسعه بیمه پایه در سطح کشور انجام شده و توسعه بیمه پایه را به عنوان یک راهبرد اصلی دنبال می‌کنیم. درحال حاضر 73 درصد جمعیت کشور تحت پوشش بیمه‌های پایه قرار دارند و سازمان تأمین‌اجتماعی بیش از 50 درصد جمعیت را تحت پوشش دارد. امیدواریم با برنامه‌های مختلف بتوانیم بیمه پایه را برای تمامی مردم فراهم کنیم و بیمه دانشجویان یکی از برنامه‌های مهم سازمان تأمین‌اجتماعی در این زمینه است؛ طرحی که همچنان بخش قابل توجهی از مردم نسبت به مزایای آن اطلاع کافی ندارند. در چند ماه گذشته روند رو به رشد مطلوبی در بخش بیمه دانشجویی داشته‌ایم و میزان رشد بیمه دانشجویی در 9 ماهه اخیر، نسبت به میزان رشد شش ماهه اول سال 1400 بیش از 5 برابر شده است.

دکتر موسوی اطلاع‌رسانی در زمینه بیمه دانشجویی را در توسعه این بیمه ضروری دانست و گفت: بیمه پایه یکی از حقوق آحاد مختلف جامعه است و دانشجویان نیز با آگاهی نسبت به حقوق خود می‌توانند از این خدمت استفاده کنند. امیدواریم با امضای تفاهم‌نامه امروز زمینه استفاده هرچه بیشتر دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی از خدمات سازمان تأمین‌اجتماعی فراهم شود. در سال گذشته تفاهم‌نامه بیمه دانشجویی را با وزارت علوم داشتیم و امیدواریم در آینده نزدیک چنین تفاهم‌نامه‌ای نیز با دانشگاه آزاد اسلامی منعقد کنیم و تمامی دانشجویان بتوانند از خدمات بیمه تأمین‌اجتماعی استفاده کنند.

دکتر عباس شیراوژن، معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این جلسه گفت: دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی نسبت به سایر دانشجویان سنوات بیشتری را مشغول به تحصیل هستند و تحصیل آنها همراه با خدمت به بیماران است. این دانشجویان می‌توانند با استفاده از بیمه دانشجویی سازمان تأمین‌اجتماعی آینده روشنی را برای خود و خانواده‌شان ترسیم کنند. بیمه دانشجویی فرصتی است که سازمان تأمین‌اجتماعی برای دانشجویان عزیز فراهم کرده است و امیدواریم در حد بضاعت بتوانیم در زمینه توسعه این بیمه برای دانشجویان اقدام کنیم.

دکتر شیراوژن افزود: در حال حاضر حدود 250 هزار دانشجو در دانشگاه‌های علوم پزشکی مشغول به تحصیل هستند و می‌توانند از بیمه دانشجویی استفاده کنند. برای تسهیل استفاده دانشجویان بویژه دانشجویان متاهل و همچنین دانشجویان نخبه بررسی و ارزیابی خواهیم کرد و در صورت امکان تسهیلاتی را با استفاده از ظرفیت‌های موجود برای برخورداری این عزیزان از بیمه دانشجویی فراهم خواهیم کرد.

مهرداد قریب، معاون بیمه‌ای سازمان تأمین‌اجتماعی نیز در این جلسه گفت: برای توسعه بیمه دانشجویی با نهادهای مختلف همکاری داریم و از تعامل سازنده و همراهی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت تشکر می‌کنیم. تفاهم‌نامه سال گذشته سازمان تأمین‌اجتماعی با وزارت علوم گام موثری در زمینه توسعه بیمه دانشجویی بود و امیدواریم با همکاری وزارت بهداشت تعداد بیشتری از دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی از خدمات بیمه تأمین‌اجتماعی استفاده کنند. بیمه دانشجویی با سه نرخ 12 ، 14 و 18 درصد در اختیار دانشجویان متقاضی قرار دارد که می‌توانند یکی از نرخ‌ها را متناسب با خدمات مورد نیاز خود انتخاب کنند. با توجه به حداقل حقوق تعیین شده در سال 1401، حق بیمه قابل پرداخت برای نرخ 12 درصد، ماهیانه مبلغ 518 هزار تومان؛ برای نرخ 14 درصد، ماهیانه 604 هزار تومان و برای نرخ 18 درصد، ماهیانه مبلغ 777 هزار تومان خواهد بود. همچنین دانشجویان برای انعقاد قرارداد و تمامی مراحل استفاده از پوشش بیمه‌ای سازمان تأمین‌اجتماعی نیازی به مراجعه حضوری به شعب یا کارگزاری‌های تأمین‌اجتماعی ندارند و تمامی فرآیند‌ها از طریق سامانه خدمات غیرحضوری تأمین‌اجتماعی به نشانی es.tamin.ir انجام می‌شود.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره بیمه دانشجویان اینجا کلیک کنید.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی سازمان تأمین اجتماعی فرهنگی و دانشجویی بیمه دانشجویان برای دانشجویان بیمه دانشجویی استفاده کنند وزارت بهداشت تفاهم نامه توسعه بیمه بیمه پایه میزان رشد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۱۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استان مرکزی دارای بیکاری پنهان است

دبیر اجرایی خانه کارگر اراک گفت: در صنعت استان بیماری با عنوان بیکاری پنهان وجود دارد که کمتر مورد توجه قرار گرفته است که در سال‌های آینده مشکلاتی را به همراه خواهد داشت. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، علی قیاسی عصر امروز در نشست با اصحاب رسانه اظهار داشت: 23 هزار و 180 نفر  عضو خانه کارگر اراک هستند که حدود 12 هزار نفر از این تعداد فعال هستند و به طور مداوم حق عضویت خود را پرداخت می‌کنند. پرداخت حق عضویت برای مدت سه سال، 400 هزار تومان و برای یک سال 200 هزار تومان است.

وی افزود: خانه کارگر اراک تشکل ساکن و راکدی نیست و 2 بار در سال مراسمی را برگزار می‌کند. خانه کارگر استراحتگاه‌هایی را برای کارگران و خانواده‌های آنها در نظر  گرفته است. سامانه رفاهی ایرانیان برای کارگران ساختمانی راه اندازی شده است که کارگران باید ابتدا در این سامانه ثبت نام کنند این سامانه بیمه کارگران ساختمانی را مادام العمر می‌کند.

دبیر اجرایی خانه کارگر اراک تصریح کرد: سال گذشته 3 هزار و 650 نفر کلاس آموزشی رایگان اعم از کلاس‌های کمک درسی، کامپیوتر، خیاطی و غیره برای خانواده‌های عضو خانه کارگر اراک برگزار شد که امیدواریم تا پایان سال افزایش صد برابری داشته باشد.

قیاسی بیان کرد: کارگران ساختمانی استان مرکزی 13 هزار و 250 نفر هستند که از خدمات بیمه‌ای استان استفاده می‌کنند. در شهرستان اراک 4 هزار و 300 کارگر از بیمه استفاده می‌کنند. از اواخر سال 99 هیچ کارگر ساختمانی بیمه نشده است که سازمان تأمین اجتماعی این مهم را به جهت کسری منابع اعلام نکرده است، در حالی که سازمان تأمین اجتماعی ملزم به بیمه کردن تمام کارگران ساختمانی است.

وی ادامه داد: سال گذشته سازمان تأمین اجتماعی 12هزار میلیارد تومان در استان مرکزی پرداخت کرده است. این سازمان یک سازمان هزینه درآمدی است و ساختار سازمان تأمین اجتماعی باید اصلاح شود اما این اصلاح نباید منجر به نادیده گرفتن حق کارگر شود.

دبیر اجرایی خانه کارگر اراک تصریح کرد: 50 درصد حوادث کارگاهی و 55 درصد فوت حوادث کارگاهی در سطح کشور مربوط به کارگران ساختمانی است که وضعیت استان مرکزی نیز به همین صورت است. در استان مرکزی 12 هزار نفر پشت نوبت بیمه قرار دارند که 4 هزار نفر مربوط به شهر اراک است. 

قیاسی افزود: سال 1401  نیز 57 درصد افزایش حقوق وجود داشت، ولی تورمی ایجاد نشد. تورم امسال 45 درصد بود، اما دستمزد پایه تنها 35 درصد افزایش یافت و سایر سطوح در نظر گرفته نشد و رشد نداشت که این امر برای بخش تولید ضرر دارد. متأسفانه اصل سه‌جانبه‌گرایی رعایت نمی‌شود چراکه اگر در قانون کار اصل سه جانبه‌گرایی تعریف شده بود تعیین دستمزد به این صورت نبود. دولت نباید در تعیین دستمزد دخالت داشته باشد.

 وی بیان کرد: صنعت استان حال خوبی ندارد. در صنعت بیماری با عنوان بیکاری پنهان وجود دارد که کمتر مورد توجه قرار گرفته است که در سال‌های آینده مشکلاتی را به همراه خواهد داشت. یکی از مشکلات بزرگ جامعه کارگری بحث مسکن است. مسکن کارگری برای صنعت در نظر گرفته شده اما برای کارگران ساختمانی لحاظ نشده است. 

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • استان مرکزی دارای بیکاری پنهان است
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها شفاف‌سازی شود
  • پرداختی بیمه ها به داروخانه ها شفاف سازی شود
  • پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی در سال ۱۴۰۲
  • اردوی جهادی ۷۰ نفره دانشجویان بسیجی علوم پزشکی گلستان
  • استقرار دانشجویان پسر در خوابگاه ملکی دانشکده پرستاری طبس
  • بیش از ۲ و نیم میلیون فرصت شغلی در دولت سیزدهم ایجاد شد
  • اگر در حادثه ناشی از کار، کارفرما مقصر باشد، چه می‌شود؟
  • اگر در حادثه ناشی از کار، کارفرما مقصر باشد چه می‌شود؟