Web Analytics Made Easy - Statcounter

با اجرای تفاهم نامه وزارت بهداشت و سازمان تامین اجتماعی، امکان بیمه فراگیر تامین اجتماعی برای دانشجویان علوم پزشکی و لحاظ شدن دوران تحصیلی به عنوان سابقه بیمه فراهم شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از وزارت بهداشت، تفاهم‌نامه پوشش بیمه تامین اجتماعی برای دانشجویان علوم پزشکی میان معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و سازمان تامین اجتماعی معقد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حمیدرضا اشراقی مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت، در خصوص جزئیات بیشتر این تفاهم‌نامه اظهار داشت: در راستای پی‌گیری و بستر سازی هر چه بهتر تسهیلات رفاهی برای جامعه دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برآن شدیم تا پوشش بیمه تامین اجتماعی را برای دانشجویان و به صورت فراگیر فراهم کنیم.

وی با بیان این‌که در سازمان تامین اجتماعی و در راستای سیاست‌های کلی رفاه و تامین اجتماعی، زیرساخت و بستر لازم برای بیمه دانشجویی ایجاد شده و امکان استفاده این پوشش برای کلیه دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی نیز فراهم شده است، افزود: به دنبال برگزاری جلسات کارشناسی و با تایید مراجع ذی ربط در وزارت بهداشت، کلیات این موضوع در قالب یک تفاهم‌نامه مابین سازمان تامین اجتماعی و معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت مورد تایید قرار گرفت.

اشراقی خاطرنشان کرد: این تفاهم‌نامه این امکان را به دانشجویان خواهد داد تا همزمان با دوران تحصیلی خود در رشته‌های مختلف علوم پزشکی که بین ۴ تا بیش از ۱۰ سال می‌تواند به طول بینجامد، بستری فراهم شود تا دانشجویانی بتوانند با پرداخت حق بیمه دانشجویی از خدمات ۱۸ گانه سازمان تامین اجتماعی استفاده کنند.

این مقام مسؤول در خصوص موضوعات مطرح شده در این تفاهم‌نامه، اظهار داشت: بر اساس آن‌چه در این تفاهم‌نامه دیده شده است، دانشجویانی که تحت تکفل پدر و مادر خود هستند و بیمه شده تبعی از نظر سازمان تامین اجتماعی تعریف می‌شوند، می‌توانند هزینه حق بیمه درمانی را پرداخت نکنند و مانند گذشته از بیمه درمانی والدین خود استفاده کنند و تنها حق بیمه سنوات، بازنشستگی و از کار افتادگی را پرداخت کنند تا تمامی دوران تحصیل برای این دانشجویان به نوعی سابقه بیمه محسوب شود.

مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: بر اساس قوانین بیمه‌ای تامین اجتماعی در ۳ سطح، پرداخت حق بیمه برای دانشجویان برابر با ۱۲، ۱۴ و ۱۸ درصد محاسبه می‌شود که سهم پرداخت دولت نیز معادل دو درصد خواهد بود که در مجموع این مبلغ حدودا بین ۵۱۵ تا ۷۲۰ هزار تومان را در سه سطح شامل می‌شود.

وی خطاب به دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی و علاقمند جهت ثبت‌نام و دریافت پوشش بیمه تامین اجتماعی، اضافه کرد: دانشجویان به هیچ عنوان برای انجام امور بیمه خود نیاز به مراجعه حضوری در دفاتر و شعب تامین اجتماعی در شهر و استان خود ندارند و از طریق درگاه تامین اجتماعی می‌توانند روند اداری کار را دنبال کنند.

اشراقی اضافه کرد: به واقع درگاه‌های تامین اجتماعی در سازمان مرکزی و ادارات استانی تامین جهت انجام روند ثبت نام و پرداخت حق بیمه دانشجویی دیده شده است و به زودی این درگاه از طریق روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت نیز در اختیار دانشجویان قرار داده خواهد شد.

مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت افزود: یکی دیگر از موارد مورد تفاهم، ارایه امکانات و ابزار‌های رسانه‌ای و فرهنگی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت به همکاران سازمان تامین اجتماعی است تا از این ظرفیت جهت پوشش اخبار و بیان موضوعات مهم در حوزه بیمه دانشجویی استفاده کنند.

این مقام مسؤول در پاسخ به این سؤال که آیا هم اکنون دانشجویان می‌توانند برای ثبت‌نام پوشش بیمه تامین اجتماعی اقدام کنند؟، گفت: در حال حاضر زیرساخت‌های کار انجام شده است و دانشجویان می‌توانند وارد «درگاه تامین اجتماعی» شده و گزینه «بیمه دانشجویی» را انتخاب و ثبت نام کنند و هزینه مورد نظر را بر اساس خدمتی که می‌خواهند دریافت کنند واریز کنند. در آینده نزدیک این درگاه در سایت وابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت ایجاد خواهد شد.

اشراقی، امنیت بیمه‌ای را مهمترین شاخصه این تفاهم‌نام دانست و اظهار داشت: استفاده دانشجویان از این امکان، فرصتی است که همزمان با شرایط تحصیل به وی کمک می‌کند تا سال‌های تحصیل را به دوران سابقه بیمه‌ای اضافه کند و رفاه و امنیت بیمه‌ای خود و سایر اعضای خانواده را ارتقا دهد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بیمه تامین اجتماعی دانشجویان علوم پزشکی سابقه بیمه دانشجویی وزارت بهداشت معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت پوشش بیمه تامین اجتماعی سازمان تامین اجتماعی برای دانشجویان تفاهم نامه بیمه دانشجویی تفاهم نام علوم پزشکی حق بیمه بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۱۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابطال ۲۳ هزار کارت سوخت تاکسی فاقد بیمه شخص ثالث

علی استادهاشمی رئیس کل بیمه مرکزی در گفت‌وگو با خبرنگار  خبرگزاری صداوسیما، با اشاره به اختلاف نظر درباره وصول و هزینه کرد حق بیمه ۱۰ درصدی بیمه شخص ثالث به حساب وزارت بهداشت، گفت: طبق قانون افرادی که در تصادفات رانندگی دچار حادثه می‌شوند در زمان انتقال به بیمارستان، نباید هیچ وجهی پرداخت کنند، چراکه از حق بیمه آن‌ها رقمی قبلا برای استفاده از خدمات رایگان پزشکی واریز کرده اند.

وی افزود: موضوعی که وجود دارد اختلاف بین بیمه مرکزی و وزارت بهداشت بر سر پرداخت نشدن هزینه ۱۰ درصدی حق بیمه شخص ثالث است که کمیسیون بهداشت مجلس امروز به این موضوع ورود و آن را بررسی کرد.

رئیس کل بیمه مرکزی گفت: امروز در کمیسیون بهداشت مجلس بحث‌های خوبی مطرح شد و ما هم گزارش مبالغی که سال‌های گذشته پرداخت کرده بودیم را به صورت شفاف ارائه کردیم. ما در بیمه مرکزی مدعی هستیم که طبق قانون عدد مشخص شده در سال‌های گذشته را پرداخت کرده ایم، دیوان محاسبات کشور هم که در این جلسه حضور داشت، ادعای ما را تأیید کرد.

استاد هاشمی با بیان اینکه سال گذشته حدود ۵.۸ همت به حساب وزارت بهداشت واریز کردیم، گفت: وزارت بهداشت معتقد است که این عدد به این وزارتخانه واریز نشده است.

وی افزود: تکلیف کمیسیون بهداشت این است که این عدد به طور کامل در اختیار وزارت بهداشت و بیمارستان‌ها قرار بگیرد تا آن‌ها بتوانند خدمات لازم را در اختیار بیماران سوانح رانندگی ارائه دهند. بر این اساس، مقرر شد کمیته‌ای متشکل از سازمان بازرسی کل کشور، دیوان محاسبات و کمیسیون بهداشت مجلس برای بررسی علت واریز نشدن حق بیمه شخص ثالث به حساب وزارت بهداشت تشکیل و با نظارت، پرداخت حق بیمه شخص ثالث را راستی آزمایی کنند.

رئیس کل بیمه مرکزی با بیان اینکه متأسفانه بیش از ۸۰ درصد موتورسیکلت‌ها فاقد بیمه شخص ثالث هستند، تصریح کرد: پارسال افراد می‌توانستند یک روزه، دو روزه یا یک ماهه برای نقل و انتقالات وسیله نقلیه خود بیمه خریداری کنند که ما مانع از این کار شدیم و مدت بیمه را یک ساله کردیم. همچنین در کنار این اقدام افرادی که موتورسیکلت‌های صفر را خریداری کردند مشمول تخفیف ۲۰ درصدی بیمه شدند.

آقای استاد هاشمی ادامه داد: با همکاری پلیس راهور فراجا و موافقت وزیر اقتصاد به عنوان رئیس مجمع بیمه مرکزی برای کمک به افرادی که بیمه خریداری نکرده اند مقرر کردیم جریمه آن‌ها مشمول بخشودگی قرار بگیرد.

وی همچنین ضمن هشدار به رانندگان فاقد بیمه شخص ثالث گفت: ۲۳ هزار کارت سوخت تاکسی ماه گذشته در تهران به دلیل نداشتن بیمه شخص ثالث باطل شد؛ لذا طبق قانون بناست خودرو‌های فاقد بیمه شخص ثالث کارت سوختشان متوقف شود.

دیگر خبرها

  • ابطال ۲۳ هزار کارت سوخت تاکسی فاقد بیمه شخص ثالث
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • امکان تغییر محل آزمون دانشجویان فراهم شد
  • ​بیمه شدگان تامین اجتماعی فورا بخوانند
  • تاثیر افزایش دستمزدها در رشد تعداد بیمه‌شدگان
  • فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد
  • اردوی جهادی ۷۰ نفره دانشجویان بسیجی علوم پزشکی گلستان
  • استقرار دانشجویان پسر در خوابگاه ملکی دانشکده پرستاری طبس
  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی