Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@01:11:15 GMT

افزایش ظرفیت پزشکی با تمرکز بر نقاط محروم و بومی‌گزینی

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۴۶۱۷۱

افزایش ظرفیت پزشکی با تمرکز بر نقاط محروم و بومی‌گزینی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، دکتر بهرام عین اللهی در دیدار جمعی از نمایندگان اتحادیه های دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی اظهار داشت: بنده از ۷ ماه پیش تا کنون ۴۱ سفر استانی داشته ام و از قبل هم با محرومیت های کشور، آشنایی دارم. رییس جمهور و اعضای دولت نیز تا کنون ۱۹ سفر استانی داشته اند و حدود ۱۲ هزار میلیارد تومان، اعتبار برای حل مشکلات و محرومیت زدایی اختصاص داده که بخشی از این اعتبارات برای پروژه های درمانی و بهداشتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: حجم مشکلات و محرومیت ها در کشور بسیار زیاد است و باید برای حل آنها، اولویت بندی کنیم. از دانشجویان به ویژه آنهایی که در مناطق محروم تحصیل می کنند می خواهیم که به ما کمک کنند.

وزیر بهداشت تاکید کرد: اردوهای جهادی دانشجویی باید تقویت شود. گروه های جهادی از چند بُعد مهم است یکی خدمتگزاری به مردم است که خدمت به مردم در مناطق محروم، برای دانشجویان همانند دانشگاه است. از طرفی آشنایی دانشجویان با مشکلات مناطق محروم باتوجه به اینکه این دانشجویان در آینده در گروه پزشکی یا رده های مدیریتی فعالیت خواهند کرد، مهم است. یکی از ابتکارات مهم و موثر امام خمینی(ره) تشکیل وزارت جهاد سازندگی بود و حضور دانشجویان در مناطق محروم در آن زمان، از کلاس های دانشگاه، مفیدتر و موثرتر بود.

وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: یکی از نقاط ضعف ما، عدم پوشش ۱۰۰ درصدی بیمه برای مردم است اما خوشبختانه امسال، اعتباراتی برای پوشش افراد فاقد پوشش بیمه در نظر گرفته و کار هم شروع شده است. در بحث اتباع بیگانه از نظر قوانین مشکلاتی داریم اما نشست هایی داشته ایم که مشکلات آنها نیز برطرف شود.

عین اللهی یادآور شد: در واکسیناسیون عمومی علیه کرونا، تمام اتباع بیگانه دارای کارت یا بدون کارت را واکسینه کردیم و از نظر سازمان های بین المللی، مورد تقدیر قرار گرفتیم.

وی گفت: در موضوع افزایش ظرفیت پزشکی، جلسات مفصلی با شورای عالی انقلاب فرهنگی و کمیسیونهای مختلف مجلس داشتیم و منجر به قانون شد و ما موظف به اجرای این قانون هستیم. از امسال ظرفیت پزشکی با تمرکز بر نقاط محروم و بومی‌گزینی، افزایش پیدا می کند.

وزیر بهداشت افزود: ۶۰ درصد از توزیع پزشکان طرحی در مناطق محروم و کمتر برخوردار بوده است اما این نیروها، ماندگاری ندارند. طرح هایی برای ماندگاری پزشکان در مناطق محروم از جمله حذف مالیات و افزایش حقوق داشتیم که مصوب نشد اما پیگیری می کنیم که امتیازاتی را برای افزایش انگیزه ماندگاری پزشکان در مناطق محروم، ایجاد کنیم.

وی گفت: با توجه به سوابقی که دارم معتقدم که فقط بومی گزینی راهکار حل مشکل نیروی انسانی حوزه پزشکی و ماندگاری آنها در مناطق محروم است. در پذیرش دستیاری طرحی را داریم که پذیرش دستیاران در مناطق محروم توسط دانشگاه های علوم پزشکی انجام شود. در دوره دستیاری، قوانینی بود که موجب می شد تمام ظرفیت ها تکمیل نشود و امسال با تغییراتی که دادیم، حق ۱۰۰ انتخاب رشته برای متقاضیان ایجاد کردیم.

عین اللهی خاطرنشان کرد: تعرفه های پزشکی را شورای عالی بیمه سلامت تعیین می کند که این کار در دی ماه سال گذشته انجام و مصوبه آن به سازمان برنامه و بودجه ارسال می شود و پس از آن در هیات دولت مصوب و ابلاغ می شود. در جلسه روز گذشته نیز در هیات دولت پیگیر تصویب آن بودم که رئیس جمهور نیز بر تسریع در تصویب تعرفه ها تاکید کرد و به احتمال زیاد، هفته آینده در دولت مطرح می شود.

وی گفت: نظام پزشکی یکی از اعضای شورای عالی بیمه سلامت است و تعرفه پیشنهادی این شورا را در دی ماه امضا و تایید کرده است و تعرفه جدید پیشنهادی و منتشر شده اخیر از سوی نظام پزشکی، مورد تایید وزارت بهداشت نیست.

وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: مشکلاتی در حوزه خوابگاه های دانشجویی و به ویژه خوابگاه های متاهلی داریم اما یکی از برنامه های اصلی وزارت بهداشت، تقویت، بهسازی و گسترش خوابگاه های دانشجویی است. ارتقای شان و جایگاه دانشجویان برای ما خیلی مهم است.

وزیر بهداشت تاکید کرد: شکایت از فعالان دانشجویی، یکی از خطوط قرمز ما است و دانشجو باید حرف خود را آزادانه و انتقادات خود را بیان کند.

کد خبر 5472754

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بهرام عین اللهی تشکلهای دانشجویی سازمان سنجش دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه تربیت مدرس وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون دکتری تخصصی آموزش حضوری دانشگاه تهران عبدالرسول پورعباس خوابگاه دانشجویی وام دانشجویی انتخاب رشته ثبت نام دانشجویان وزارت علوم مناطق محروم وزیر بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۴۶۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت فضاهای آموزشی در مناطق محروم شهرستان دیر

فرماندار شهرستان دیر از همکاری خیرین و مشارکت صنایع در قالب مسئولیت‌های اجتماعی در ساخت فضاهای آموزشی در نقاط محروم شهرستان دیر خبر داد و گفت: در این راستا واحدهای آموزشی در روستاهای محروم بردخون دیر افتتاح و اجرایی شد. - اخبار استانها -

یونس باربرز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شهرستان دیر، با بیان اینکه یکی از رسالت‌های مهم صنایع به ویژه شرکت‌ها و مجتمع‌های بزرگ صنعتی توجه به مناطق پیرامونی است، اظهار داشت: در این عرصه شهرستان دیر در جوار منطقه ویژه پارس جنوبی دارای مشکلات مختلفی در زمینه زیرساخت‌های مورد مطالبه مردم است.

وی یکی از مطالبات مهم مردم در نقاط محروم شهرستان دیر را فضاهای آموزشی و ورزشی دانست و بیان کرد: در این حوزه در نشست با خیرین و شرکت‌های مختلف صنعتی و تولیدی طرح‌های مورد نظر برای اجرا ارائه شده است.

فرماندار دیر با اشاره به ساخت فضاهای آموزشی با همکاری خیرین و صنایع همجوار شهرستان دیر خاطرنشان کرد: با همکاری خیرین و مشارکت صنایع در قالب مسئولیت‌های اجتماعی در ساخت فضاهای آموزشی در نقاط محروم شهرستان دیر واحدهای آموزشی در منطقه بردخون دیر افتتاح شد.

باربرز از افتتاح فضای آموزشی در قالب 2 کلاس درس در روستای سجادیه بخش بردخون با اعتبار 10 میلیارد ریال خبر داد و گفت: این طرح در راستای افزایش جمعیت دانش‌آموزان و نیاز شدید این منطقه به فضای آموزشی با همکاری شرکت پتروشیمی متانول در شهرستان دیر احداث شده است.

فرماندار دیر تأکید کرد: با توجه به کمبود اعتبارات دولتی، برای ساخت کلاس درس نیازمند همکاری و مشارکت خیرین و شرکت‌های پیرامونی شهرستان دیر هستیم.

وی ضمن قدردانی از همکاری شرکت پتروشیمی متانول دیر در ساخت این واحدهای آموزشی اضافه کرد: این صنعت نیز یک مدرسه شش کلاسی با اعتبار 150 میلیارد ریال در روستای اولی شمالی شهرستان دیر اجرایی کرده است.

باربرز با اشاره به نیاز مردم محله « خور خندل » دیر به مدرسه تأکید کرد: تفاهم‌نامه احداث مدرسه 12 کلاسی در 2 طبقه توسط شرکت پتروشیمی متانول شهرستان دیر منعقد شده و به‌زودی عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • ساخت فضاهای آموزشی در مناطق محروم شهرستان دیر
  • توزیع ۲۰۰۰ پزشک عمومی در کشور
  • سایبرتراک مناطق محروم! (عکس)
  • ضرورت افزایش ظرفیت پزشکی در سال ۱۴۰۳
  • تحویل ۹۰۰۰ تخت بیمارستانی تا شهریور ماه امسال
  • ارائه خدمات پزشکی رایگان در منطقه محروم بارز و شوارز
  • وجود بیش از ۲۰ نوع خوراک دارویی و بیش از ۸۰ نوع خوراک بومی در کرمانشاه
  • بازار داغ گیاهان دارویی در کرمانشاه+ تصویر
  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی