Web Analytics Made Easy - Statcounter

 سه میلیون و ۲۰۰ هزار دانشجو در دانشگاه‌های آزاد، پیام نور، فنی و حرفه‌ای و ... در حال تحصیل هستند که از این آمار تنها ۲۵ هزار نفر از آن‌ها دارای بیمه هستند.

این دانشجویان در دوران تحصیل بین۵ تا ۱۱ سال در مقاطع مختلف تحصیل می‌کنند و فاقد هیچ گونه بیمه‌ای هستند، برهمین اساس سازمان تأمین اجتماعی با عقد تفاهم نامه‌ای فی ما بین سازمان امور دانشجویی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، طرح برخوردار کردن دانشجویان از بیمه درمان و بازنشستگی را کلید زد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشجویان با شرکت در این طرح صاحب سوابق بیمه‌ای خواهند شد که می‌توانند در آینده از سهم بازنشستگی، فوت و از کار افتادگی بهره مند شوند.

در طرح بیمه دانشجویی، دانشجویان در دوران تحصیل، سوابق بیمه‌ای را ایجاد و پس از اتمام تحصیل با اشتغال در کارگاه‌ها و یا اظهار شغل در قالب بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد یا بیمه پردازی به صورت اختیاری بیمه خود را ادامه خواهند داد.

برای ثبت نام بیمه دانشجویی، ارائه کارت معتبر دانشجویی نیاز است و پس از ثبت نام، این بیمه ذیل ردیف بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد قرار خواهد گرفت.

همچنین افراد در بازه سنی ۱۸ تا ۵۰ سال می‌توانند درخواست این نوع بیمه را داشته باشند و در صورتی که این متقاضیان بیش از ۵۰ سال سن داشته باشند باید معادل مازاد سنی، سابقه بیمه پردازی قبلی داشته باشند.

انواع نرخ حق بیمه

در طرح بیمه دانشجویی ۳ نرخ حق بیمه تعریف شده است از آن جمله می‌توان به نرخ پرداخت حق بیمه ۱۴ درصد اشاره کرد که ۱۲ درصد سهم بیمه شده است و ۲درصد آن را دولت پرداخت می‌کند؛ این بیمه حمایت های بازنشستگی و فوت بعد از بازنشستگی را دارا خواهد بود.

حمایت بعدی نرخ پرداخت حق بیمه ۱۶ درصدی است که ۱۴ درصد آن را بیمه شده و ۲درصد دیگر به کمک دولت اختصاص دارد. در این طرح نیز حمایت های بازنشستگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی وجود دارد.

کاملترین نرخ طرح پرداخت، حق بیمه ۲۰ درصدی است که ۱۸ درصد آن سهم بیمه شده و ۲درصد دیگر سهم دولت است. این طرح، تعهدات مربوط به بازنشستگی، فوت و ازکارافتادگی را شامل می‌شود.

چگونگی ثبت نام در بیمه دانشجویی

دانشجویان برای ثبت نام در طرح بیمه دانشجویی می توانند با ورود به سامانه خدمات الکترونیکی سازمان تامین اجتماعی به نشانه اینترنتی https://www.tamin.ir  از مسیر منوی بیمه شدگان، بیمه شدگان خاص را انتخاب کنند. سپس بیمه فراگیر خانواده ایرانی، بخش انعقاد قرارداد دانشجویی را انتخاب و نسبت به عقد قرارداد بیمه دانشجویان اقدام کنند.

نکته حائز اهمیت آن است که دانشجویان، در صورت داشتن دو شرط،دارا بودن یکسال سابقه پرداخت بیمه در طول ۱۰ سال گذشته و داشتن ۹۰ روز سابقه پرداخت بیمه در یکسال قبل از تاریخ قرارداد طرح بیمه دانشجویی می توانند از انجام معاینه‌های پزشکی معاف شوند. همچنین آن دسته از دانشجویانی که براساس گواهی پزشک معتمد از کار افتاد کلی شناخته شوند نمی توانند نسبت به عقد قراداد با نرخ حق بیمه ۱۸ درصدی اقدام کنند.

منبع: فردا

کلیدواژه: دولت بیمه دانشجویی بیمه بازنشستگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۶۱۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری برای پرداخت غرامت به خسارت دیدگان بخش مسکونی سیل در استان

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی ذاکریان صبح یکشنبه در دیدار با رئیس هیئت عامل صندوق حوادث طبیعی ساختمان گفت: از توجه ویژه مسئولان صندوق حوادث طبیعی ساختمان به استان خراسان جنوبی و پرداخت خسارت‌ها به آسیب دیدگان در زلزله نهبندان، طبس و بشرویه تقدیر می‌کنیم.


وی با اشاره به سیل اخیر در استان و به خصوص شهرستان زیرکوه اظهار کرد: برای کمک به خانواده‌های سیل زده این شهرستان صندوق حمایت‌های لازم را داشته باشد.

وی ادامه داد: از سوی مدیرعامل این صندوق قول پرداخت خسارت به خانواده‌های آسیب دیده از سیل در کوتاه‌ترین زمان ممکن داده شد.
وی گفت: حداکثر سقف تعهدات صندوق حوادث طبیعی ساختمان در سال جاری به ۹۵ میلیون تومان افزایش یافته است.

به گفته وی سال گذشته این مبلغ ۳۰ میلیون تومان بوده است.

ذاکریان با اشاره به اینکه مبنای پرداخت خسارت اشتراک قانونی برق واحدهای مسکونی خواهد بود، بیان داشت: درصدی از حق بیمه پایه از طریق درج در حوزه برق بوده که از مالکان واحدهای مسکونی دریافت و به خزانه داری کل واریز می‌شود و الباقی حق بیمه از سوی دولت هر ساله بر اساس ماده ۱۰ قانون تنظیم و به حساب صندوق پرداخت می‌شود.

وی بیان کرد: صندوق بیمه حوادث طبیعی ساختمان یکی از ثمرات دولت سیزدهم است که در راستای رفاه و آرامش خاطر مردم در هنگام وقوع حوادث هشت گانه طبیعی شامل زلزله، سیل، طوفان، صاعقه، رانش زمین و سونامی پرداخت خسارت برای کلیه ساختمان‌های مسکونی دارای انشعابات قانونی برق را پوشش می‌دهد.

به گفته وی اداره کل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی نماینده این صندوق در استان می‌باشد.

مهدی اسماعیلی رئیس هیأت عامل صندوق بیمه حوادث طبیعی ساختمان بیان کرد: در صورت ارسال اطلاعات واحدهای خسارت دیده توسط استانداری در اسرع وقت، قول پرداخت خسارت به صاحبان واحدهای خسارت دیده، در کمترین زمان ممکنه داده می‌شود.

کد خبر 6090523

دیگر خبرها

  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • نحوه مقابله با چک‌های برگشتی: راهنمای جامع
  • پیگیری برای پرداخت غرامت به خسارت دیدگان بخش مسکونی سیل در استان
  • پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی در سال ۱۴۰۲
  • آشنایی با نحوه محاسبه هزینه بیمه شخص ثالث
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی / همسان‌سازی یا افزایش حقوق کدامیک مهم‌ترند؟
  • همه افراد فاقد پوشش بیمه می‌توانند بیمه سلامت دریافت کنند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیر خشک پول ندارند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند
  • بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها